WELLNESS

MASSZÁZS

„Még a legegyszerűbb érintés is megnyugtató, feszültségoldó hatású. A gondoskodás, figyelmesség és összetartozás érzését kelti, ami életörömöt okoz.”

A mobilkommunikáció, a számítógépes kapcsolatteremtés világában, egyre inkább szükségünk van az érintésre és annak gyógyító hatására. Minden típusú masszázs a szervezet harmonikus működését hivatott elősegíteni, fenntartani. A masszázstól fokozódik a nyirokkeringés, javul a sejtek anyagcseréje, megindul a méregtelenítés, ezáltal a bőr is feszesebb, rugalmasabb lesz, a cellulit és a túlsúly is könnyebben felszámolható. A kezelések során a test ellazításával a lélek ``ráncai`` is kisimulnak és megtalálhatjuk a gyógyírt mindenre. A masszázs lazító és egyúttal élénkítő hatással van a szövetekre és az izomzatra, felélénkíti a vérkeringést, helyreállítja a bőr funkcióit és a nyirokáramlást.

FITNESZ

A tavasz közeledtével egyre több ember kész tenni valamit, ha a szépségéről és az egészségéről van szó. Fitness termünkben új gépekkel, kiegészítő szolgáltatásokkal és meglepetéssel várjuk Kedves Vendégeinket!